Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Merirokon kiinnityminen on alkanut(PSSry).16.7.2018

Lämpimän sään takia rokon kiinnittyminen on tänä vuonna aikaistunut. Lähiviikkoina siis kannattaa jo tulla pesettämään veneen pohja puhtaaksi.

 

Alkukauden pesuaikataulut 2018 on nyt julkaistu

Ajat ovat nyt varattavissa ajanvarausjärjestelmästä tai sähköpostilla. Elokuun ja  loppukauden ajat julkaistaan myöhemmin.

 

 

Kausi 2018 lähestyy

Tulevalla pesukaudella hinnasto pysyy samana. Palvelemme samoissa kaupungeissa ja näillä näkymin myös pesupaikkoina ovat samat tutut luiskat kuin viime kaudella. Uusi ajanvarausohjelma on myös työn alla, tarkoitus olisi saada ajanvaraus asiakkaillemme helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi. Pesukausi aloitetaan juhannuksen jälkeen.

Venepesu.fi toivottaa kaikille mukavaa veneilykautta 2018.

 

Veneiden pesua tulevalla kaudella nyt myös Uudessakaupungissa

Tervetuloa nyt myös Uusikaupunkilaiset veneilijät pesettämään veneenpohjia kaudella 2018

 

Omistaja vaihtuu ja toiminta jatkuu normaalisti

Venepesu.fi on saanut uuden omistajan ja toiminta jatkuu normaalisti myös tulevalla kaudella. 

11.3.2018

 

Kiitos asiakkaillemme kaudesta 2017!

Harjapesurimme on mennyt talviunille ja pesukausi meidän osaltamme on siis paketissa. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja toivotamme tervetulleiksi pesulle jälleen ensi kaudella!

23.10.2017

 

Toiminta-alueemme laajenee Kustaviin

Laajennamme toiminta-aluettamme seuraavaksi Kustaviin. Avasimme pesuajan Kustavin Meriasemalle 25.8. klo 16-19. Toivotamme kaikki lähialueen veneilijät tervetulleiksi pesettämään veneenpohjia tai muuten vain tutustumaan toimintaamme! 

14.8.2017

 

Pesuajat nähtävillä nyt myös suoraan nettisivullamme

Olemme saaneet palautetta, että nettiajanvarauksemme on hankalakäyttöinen. Olemme tästä lyhyen käyttökokemuksemme perusteella samaa mieltä.  Etsimme tällä hetkellä korvaavaa ajanvarausjärjestelmää, mutta mahdollinen päivitys tehdään kauden ulkopuolella.  Helpottaaksemme ajanvarausta, pesuajat ovat nyt nähtävissä listauksena Pesupaikat-sivulla. Pesuajan voi varata myös lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella tavoittaa parhaiten. Puhelimeen vastaamme mahdollisuuksien mukaan. 

25.7.2017

 

 

Kausi 2017 lähestyy, valmistautuminen on alkanut.

Venepesurimme palvelee veneilijöitä tuttuun tapaan myös kaudella 2017. Joitain uudistuksia on tulossa, kuten nettiajanvaraus ja uusia asiakaspalvelijoita. Tiedotamme uudistuksista lähiaikoina lisää. Pysykää kuulolla! 

7.4.2017

 

Katso videolta, kuinka pesurimme toimii.

Katso Venemestari-lehden tekemältä videolta, kuinka pesurimme toimii. Helppoa, vai mitä? 

 

 7.4.2017

 

Naantaliin uusi pesupaikka

Asiakkaan tiedustelun innoittamana selvitimme Naantalin Särkänsalmen venesataman soveltuvuuden uudeksi pesupaikaksemme. Pesuri asettui luiskalle hyvin ja lupa-asiatkin saatiin hoidettua nopesti kuntoon. Tarjoamme harjapesupalveluamme jatkossa siis myös Naantalin Särkänsalmen venesatamassa. Loppukauden pesut hoidetaan sopimuksen mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

17.10.2016

 

Pääkaupunkiseudun pesukausi paketissa, Turun seudulla pestään sopimuksen mukaan

Pääkaupunkiseudun tämän kauden viimeiset pesut saatiin suoritettua eilen loppuun. Myöhäisten pesuaikojen suosio hieman yllätti, mutta lähes kaikki halukkaat pääsivät pesuun. Kiitämme kaikkia pk-seudun asiakkaita tästä kaudesta ja toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi pesuun jälleen ensi vuonna! 

Turun seudulla pesukausi jatkuu. Pesuajat ja -paikat sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

11.10.2016

 

Loppukauden pesupaikat ja -ajat julkaistu

Kauden viimeiset pesuajankohdat ja paikat on nyt julkaistu ja ne löytyvät Pesupaikat-sivulta. Ennakkotiedoista poiketen otamme viimeisille pesuille asiakkaita myös ilman aikavarausta, mutta silloin on hyvä varautua pitkäänkin odotusaikaan. Suosittelemmekin varaamaan ajan etukäteen.

15.9.2016

 

Loppukauden pesut vain ajanvarauksella

Pesurimme palvelee loppukauden ainoastaan ennakkoon tehtyjen aikavarausten perusteella. Muistathan siis varata aikasi pesuun ennakkoon! Varattavissa olevat pesuajankohdat löydät Pesupaikat-sivulta.

15.8.2016

 

Uusia pesuaikoja lähes kaikkiin pesupaikkoihin

Lisäsimme jälleen uusia pesuaikoja suurimpaan osaan pesupaikoistamme. Tsekkaa uudet ajat Pesupaikat-sivulta ja varaa aika pesuun! Turussa ja Raisiossa pesemme jatkossa sopimuksen mukaan.

15.8.2016

 

Uusi pesuaika Herttoniemen Laivalahteen

Herttoniemen pesumahdollisuuksista on tullut paljon kyselyitä, joten päätimme ajaa pesurimme sinne torstaina 25.8.2016. Veneitä pestään klo 15 - 19 välisenä aikana. Venytämme aikataulua tarvittaessa. 

Tervetuloa pesulle!

13.8.2016 

 

Pesuaikoja nyt myös Turussa ja Kaarinassa

Olemme sopineet Turun ja Kaarinan kaupunkien kanssa pesutoiminnan aloittamisesta. Torstaina 11.8. pesemme Turun Ruissalossa ja sunnuntaina 14.8. pesemme Kaarinassa Hovirinnan venesatamassa. Katso tarkemmat ajankohdat ja varausohjeet Pesupaikat-sivulta.

Tervetuloa pesuille!

4.8.2016 

 

Toiminta on käynnistynyt vauhdilla!

Pesutoiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja palvelun kysyntä on jopa hieman yllättänyt meidät. Pyrimme vastaamaan suureen kysyntään lisäämällä pesupaikkoja ja aikoja. Turun ja Naantalin pesumahdollisuudet odottavat edelleen lupa-asioiden lopullista selviämistä.

Vuosaaren pesupäivä oli uusitulle pesurillemme ensimmäinen kunnon koeponnistus ja iloksemme saimme huomata, että kaikki toimi moitteetta. Asiakkaat vaikuttivat olevan iloisia toiminnan uudelleenkäynnistämisestä ja positiivista palautetta tuli paljon.

Saimme Vuosaaressa paljon kyselyitä loppukauteen ajoittuvista pesumahdollisuuksista ja tulemmekin järjestämään myös pääkaupunkiseudulla pesuja aivan veneilykauden lopulla.

 

Tästä on hyvä jatkaa! Pesuilla nähdään!

28.7.2016

 

Muutostyöt valmistuivat ja toiminta pääsee alkamaan!

Tänään harjapesurimme muutostyöt saatiin päätökseen ja laite muutoskatsastettiin hyväksytysti. Voimme nyt vetää pesuria myös maastoautomme perässä. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme vihdoin jatkamaan pesutoimintaa siitä mihin se hetkeksi oli edellisen yrittäjän toimesta jouduttu lopettamaan.

Ensimmäisiä pesupaikkoja on jo sovittu ja niistä voit lukea lisää Pesupaikat -sivulta.

21.7.2016

 

Muutostyöt hyvässä vauhdissa

Muutostyöt ovat edenneet ilman vastoinkäymisiä. Työryhmämme työskentelee koko viikonlopun, jotta saisimme pesurin käyttöön ensi viikolla. Tavoite on päästä pesemään veneitä mahdollisimman pian, sillä PSS on ilmoittanut näkin kiinnittymisen alkaneen. 

 

Voit seurata muutostöiden etenemistä Facebook-sivuillamme!

16.7.2016 (Muokattu 17.7.2016)

 

Muutostyöt etenevät

Suunnitelmat teknisistä muutoksista valmistui viime viikolla. Tarvikehankinnat on saatu suurimmalta osin tehtyä ja tänään aloitamme teknisten muutosten toteuttamisen.  Ensin laitteeseen asennettaan jarrulliset akselit ja uusi vetopää. Sen jälkeen valaisimet uusitaan. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, saamme pesurin käyttöön jo ensi viikolla! 

13.7.2016

 

Facebook-sivut avattu!

Venepesun omat Facebook-sivut on avattu. Tykkää sivuistamme, niin näet uusimmat uutiset heti tuoreeltaan!

12.7.2016

Loppukauden pesut vain ajanvarauksella

Pesurimme palvelee loppukauden ainoastaan ennakkoon tehtyjen aikavarausten perusteella. Muistathan siis varata aikasi pesuun ennakkoon!

15.8.2016

 

Uusia pesuaikoja lähes kaikkiin pesupaikkoihin

Lisäsimme jälleen uusia pesuaikoja suurimpaan osaan pesupaikoistamme. Tsekkaa uudet ajat Pesupaikat-sivulta ja varaa aika pesuun! Turussa ja Raisiossa pesemme jatkossa sopimuksen mukaan.

15.8.2016

 7.4.2017